detox program

đumbir superfood bar meni predstavlja fuziju zdrave i ukusne hrane i otvoren je sa ciljem da i najveće sladokusce inspiriše da daju šansu biljnoj hrani i shvate da i zdravije može biti ukusno, jednako kao i da svima koji su na posebnom režimu ishrane (bez mleka, jaja, glutena, šećera ili na sirovoj hrani) pruži mogućnost odabira odgovarajućih obroka iz raznovrsne ponude.
na meniju se mogu naći zdrave i ukusne obrok salate, proteisnki obroci, zdravi sendviči, proteinski šejkovi i kaše, kolači bez šećera, hladno ceđeni sokovi, integralne paste, bio lazanje, veganski burgeri i ćevapi, kao i dnevni potaži.

osim standardnog menija, za klijente se pod palicom nevene veselinović, decenijskog praktičara makrobiotike i poznatog stručnjaka u oblasti celovite biljne ishrane pripremaju i namenski obroci celovite biljne hrane kao i kompletan detox program koji podrazumeva specijalne sirove dehidrirane obroke, hladno ceđene sokove i obrok salate sa namirnicama iz kategorije “superhrane”.

za Individualni detox meni i poseban program cišcenja od teških metala i parazita zakazati konsultacije sa nutricionistom biljne ishrane pozivom na broj za porucivanje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart